Gratis verzending binnen Nederland binnen 24 uur

Bedrijfsgegevens BabyTas.nl
BabyTas.nl is onderdeel van KelCha Toys 4 Kids.
KvK:   58582428
BTW: NL196569345B02
 
Adres magazijn:
De Oude Veiling 79B
1689AD Zwaag


Heeft u nog vragen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0610407232

U kunt ook een e-mail sturen naar
info@babytas.nl

Levertijd en verzendkosten BabyTas.nl

Wat zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland en België worden de luiertassen gratis verzonden!

Wat is de levertijd?
Uw bestelling wordt in principe dezelfde dag, uiterlijk de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden.
Wilt u dat we uw bestelling direct verwerken dan kunt u betalen met iDEAL,Paypal, Visa, Mastercard of Mistercash (België).
Let op, bij een handmatige bankoverschrijving kan het drie werkdagen duren voordat het bij ons zichtbaar is. 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden? 

De bestellingen worden bezorgd door DHL.
U krijgt een e-mail met track and trace code als de bestelling is verzonden. Normaal gesproken wordt het pakket binnen 1 dag bij u afgeleverd. 5% van de bestellingen doet er 2 dagen over.
Als u uw bestelling 3 werkdagen na ontvangst van onze e-mail nog niet heeft ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Kan ik bestellen vanuit België?

U kunt bij het afrekenen aangeven dat een bestelling voor België is.
Een levering naar België wordt normaal gesproken 1 á 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bezorgd. Belgische klanten kunnen vooruit betalen of betalen via creditcard (Visa of Mastercard) of PayPal. Let op; bij een handmatige bankoverschrijving vanuit België kan het 2 tot 3 werkdagen duren voordat het bij ons zichtbaar is.
Wilt u dat we uw bestelling meteen verwerken dan kunt u het beste betalen met Visa of Mastercard.

Heeft u nog vragen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0610407232

U kunt ook een e-mail sturen naar
info@babytas.nl.


 Betaalmethoden BabyTas.nl

U kunt bij BabyTas.nl op de volgende manieren betalen:

Via creditcard(Visa, MasterCard). U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. De bestelling wordt direct door ons verwerkt en verzonden.


Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u tijdens het bestelproces de betaling direct afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos Bank, SNS (Regio) Bank, Van Lanschot, ING (Postbank) of Rabobank, dan kunt u direct met iDEAL betalen, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De bestelling wordt direct door ons verwerkt en verzonden.
 


Via een bankoverschrijving (vooruitbetaling).U kunt ervoor kiezen om het bedrag van uw bestelling zelf over te maken naar onze bankrekening. Als u voor vooruitbetaling kiest dan kunt u met de bankgegevens die u daarna op het scherm ziet het orderbedrag zelf overmaken (via internetbankieren of met een overschrijving van uw eigen bank). Uw betaling dient binnen 7 dagen na orderdatum door ons te zijn ontvangen. Zodra de betaling door ons is ontvangen wordt uw bestelling verzonden. Gemiddeld duurt het 2 á 3 werkdagen voordat de betaling bij ons zichtbaar is. De betaling loopt via de rekening van Buckaroo te Utrecht.

Via PayPal; In geval van betaling met PayPal kunt u zowel vanaf een bank- of girorekening, creditcard of PayPalaccount geld overmaken.


Heeft u nog vragen?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0610407232


U kunt ook een e-mail sturen naar
info@babytas.nl.


 Algemene voorwaarden BabyTas.nl

Artikel 1. Definities


1.1 BabyTas.nl, onderdeel van KelCha Toys 4 Kids, is een online winkel in luiertassen en verzorgingstassen.

Artikel 2. Toepasselijkheid

 2.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website BabyTas.nl, zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
2.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling geschiedt onder aanvaarding van de toepasselijkheid van deze voorwaarden.
2.3 Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken. Indien van een onderdeel van deze algemene voorwaarden wordt afgeweken, blijven de overige bepalingen onverkort van kracht.
2.4 Alle rechten en aanspraken, zoals in deze voorwaarden en in eventuele nadere overeenkomsten ten behoeve van BabyTas.nl worden bedongen, worden evenzeer bedongen ten behoeve van door BabyTas.nl ingeschakelde tussenpersonen en andere derden.

Artikel 3. Overeenkomsten

3.1 Een overeenkomst komt tot stand na aanvaarding van het aanbod op onze website door de klant. BabyTas.nl is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

 Artikel 4. Prijzen

4.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten.
4.2 BabyTas.nl kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Artikel 5. Betalingen

5.1 Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Aan de bestelling van een klant kunnen nadere (betalings- of bestel)voorwaarden worden gesteld. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten vermeld.

a) Creditcard (Mastercard en Visa). U betaalt direct en uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Voor betalingen met creditcard worden géén extra kosten berekend. Uw betaling verloopt via de Internetkassa van Buckaroo te Utrecht.

b) iDeal (alleen voor bestellingen binnen Nederland): Als u bankiert via Internet bij de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos Bank, SNS (Regio) Bank, Van Lanschot, ING (Postbank) of Rabobank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent van betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Voor online betalingen worden géén extra kosten berekend. Uw betaling verloopt via de Internetkassa van Buckaroo te Utrecht.


c) Vooruitbetaling; u kunt ervoor kiezen om het bedrag van uw bestelling zelf over te maken naar onze bankrekening. Als u voor vooruitbetaling kiest dan kunt u met de bankgegevens die u daarna op het scherm ziet het orderbedrag zelf overmaken (via internetbankieren of met een overschrijving van uw eigen bank). Uw betaling dient binnen 7 dagen na orderdatum door ons te zijn ontvangen. Zodra de betaling door ons is ontvangen wordt uw bestelling verzonden. Gemiddeld duurt het 2 á 3 werkdagen voordat de betaling bij ons zichtbaar is. Voor een bankoverschrijving vanuit Belgie is dat 3 tot 5 werkdagen. De betaling loopt via de rekening van Buckaroo te Utrecht.

e) PayPal; In geval van betaling met PayPal kunt u zowel vanaf een bank- of girorekening, creditcard of PayPalaccount geld overmaken.


Artikel 6. Bezorging

6.1 BabyTas.nl streeft ernaar om bestellingen binnen 1 á 2 dagen na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden.
Bestellingen die betaald zijn via achteraf betalen, Paypal, Ideal of creditcard (Master Card en Visa) worden direct verwerkt en verzonden.
Een handmatige bankoverschrijving neemt 2 tot 3 dagen in beslag.
6.2 De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na plaatsing van de bestelling, uitgezonderd bestellingen waarbij de klant zelf heeft aangegeven deze later te willen ontvangen. Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 30 dagen te leveren wordt de klant daarover tijdig geïnformeerd en heeft hij het recht zijn bestelling kosteloos te annuleren.
6.3 Een bestelling wordt door ons niet verzonden indien deze niet compleet verzonden kan worden, tenzij hier overleg met de klant over heeft plaatsgevonden. Indien de bezorging hetzij door (tijdelijk) niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hierover uiterlijk zeven (7) werkdagen nadat hij de bestelling heeft geplaatst bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. BabyTas.nl zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen.
6.4 Afwijkingen in kleur-, type-, tekst- en/of prijswijzigingen voorbehouden. Aangeboden goederen en/of diensten worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en/of beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist.

Artikel 7. Eigendomsvoorbehoud

7.1 Het eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien de klant al hetgeen de klant op grond van de ter zake van de geleverde producten gesloten overeenkomst(en) aan BabyTas.nl verschuldigd is, heeft voldaan.

Artikel 8. Retourneren van artikelen

Wij doen er alles aan om u via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Na goede ontvangst van de geretourneerde goederen conform de vastgelegde procedure, wordt uw geld teruggestort op een door u aan te geven rekening.

8.1 Artikelen, die u via
www.BabyTas.nl heeft gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen worden geretourneerd mits:
• Deze artikelen binnen uiterlijk 14 werkdagen na ontvangst op het afleveradres voor retour aangemeld worden d.m.v. een email aan
info@babytas.nl. Na aanmelding van uw retour ontvangt u per e-mail informatie over de te volgen procedure zoals bijv. de wijze van verpakken en retourneren.
• De artikelen nog in originele staat van verzending zijn en in originele verpakking worden teruggezonden.
• De artikelen, welke voor retournering aangemeld zijn (binnen 14 werkdagen na ontvangst), per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling naar ons bezorgadres teruggezonden zijn.
8.2 BabyTas.nl accepteert uitsluitend retourneringen die op de hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retourneringen die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.
8.3 De kosten van de verzending van een retournering zijn voor uw eigen rekening.
8.4 Uw retournering zal na aanmelding èn na ontvangst van de goederen per e-mail bevestigd worden. Het bedrag van de bestelling (incl. de verzendkosten die bij de oorspronkelijke bestelling in rekening zijn gebracht) wordt door ons gecrediteerd middels terugstorting op een door u aan te geven rekening.
8.5 Voor het binnen Nederland terugzenden van de voor retournering aangemelde bestellingen geldt:
• Terugsturen via TNT Post naar het magazijn van BabyTas.nl. Adresseer de zending conform instructies en bied de zending z.s.m. aan bij een postkantoor of servicepunt van TNT Post. Bij de afgifte ontvangt u een verzendbewijs met daarop een barcode, bewaar dit verzendbewijs totdat uw retourzending door ons verwerkt is en u een e-mailbevestiging heeft ontvangen. Met het crediteren van het bedrag voor de retour gezonden goederen zullen NIET de verzendkosten van de retournering gecrediteerd worden.
• Terugsturen per reguliere post; zorg voor voldoende frankering.
Retourzendingen dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Indien u uw zending niet (voldoende) frankeert, brengen wij u administratiekosten à € 4,95 in rekening èn tevens de kosten die bij ons door TNT Post in rekening worden gebracht voor het bezorgen van ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen (kosten vanaf € 14,00). Indien u uw zending niet (voldoende) frankeert, betekent dit dat deze kosten minimaal € 18,95 zullen bedragen. Deze kosten zullen ingehouden worden op de creditnota van de voor retournering aangeboden artikelen.
In alle gevallen dienen de instructies voor het terugzenden zoals u die ontvangt na het aanmelden van uw retournering exact te worden gevolgd.

Artikel 9. Klachten

Klacht met betrekking tot levering van uw bestelling

9.1 Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Na ontvangst van uw bestelling dient u de geleverde goederen onmiddellijk te inspecteren en daarbij gebleken gebreken direct schriftelijk aan ons te melden. Mocht een artikel niet geleverd zijn conform uw bestelling of niet voldoen aan de omschrijving op onze website, dient u dit ook per omgaande aan ons te melden. Dit kan d.m.v. telefonisch contact (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur) op telefoonnummer 0229-755999 of door een e-mail te sturen aan
info@babytas.nl
Mocht de geboden oplossing niet aan uw verwachting voldoen dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen, zonder bijkomende kosten, annuleren. Het reeds betaalde bedrag zal worden gecrediteerd met inachtneming van hetgeen zoals in artikel 9.2 beschreven.
9.2 Voor het binnen Nederland terugzenden van de voor retournering aangemelde producten geldt:

• Terugsturen via TNT Post naar het magazijn van BabyTas.nl. Adresseer de zending conform instructies en bied de zending z.s.m. aan bij een postkantoor of servicepunt van TNT Post. Bij de afgifte ontvangt u een verzendbewijs met daarop een barcode, bewaar dit verzendbewijs totdat uw retourzending door ons verwerkt is en u een e-mail bevestiging heeft ontvangen. Met het crediteren van het bedrag van de retourzending zal eveneens het geldende posttarief van uw verzending gecrediteerd worden tot een maximum van € 6,75. Het vergoeden van de verzendkosten is alleen van toepassing als de artikelen die u retour stuurt geen gebreken vertonen of als die niet voldoen aan de omschrijving op onze website.
• Terugsturen per reguliere post; zorg voor voldoende frankering.
Retourzendingen dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Indien u uw zending niet (voldoende) frankeert, brengen wij u administratiekosten à € 4,95 in rekening èn tevens de kosten die bij ons door TNT Post in rekening worden gebracht voor het bezorgen van ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen (kosten vanaf € 14,00). Indien u uw zending niet (voldoende) frankeert, betekent dit dat deze kosten minimaal € 18,95 zullen bedragen. Deze kosten zullen ingehouden worden op de creditnota van de voor retournering aangeboden artikelen.
In alle gevallen dienen de instructies voor het terugzenden zoals u die ontvangt bij het aanmelden van uw retournering exact te worden gevolgd.
Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met u oplossen. Teneinde de afhandeling van uw klacht soepel te laten verlopen, verzoeken wij u onze aanwijzingen strikt op te volgen.

Artikel 10. Herroepen

10.1 De koper heeft, conform de wet koop op afstand, het recht om (uitsluitend) de (gehele) bestelling binnen veertien werkdagen na ontvangst te herroepen, zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen. De koper heeft dan ook de mogelijkheid om het orderbedrag, mits reeds voldaan, gerestitueerd te krijgen. Hiertoe dient u binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling contact op te nemen met
info@babytas.nl. In deze e-mail dient u uw naam, ordernummer en (indien van toepassing) uw bankgegevens te vermelden. Tevens geeft u aan dat u uw order wenst te annuleren conform de wet koop op afstand. Mits uw verzoek voldoet aan het bovenstaande, ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met het adres waarnaar u uw bestelling kunt retourneren.
10.2 Uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling dient deze teruggestuurd te worden. De verzendkosten zijn in dit geval voor rekening van de klant. U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra wij uw zending hebben ontvangen en afgehandeld. Mits voldaan, vindt restitutie van het volledige orderbedrag plaats uiterlijk binnen veertien (14) dagen na de bevestiging van ontvangst van uw bestelling door BabyTas.nl.
10.3 Het recht op herroeping vervalt op het moment dat niet volledig aan alle voorwaarden van artikel 11 wordt voldaan. In dit laatste geval zal uw terugzending dan beschouwd worden als een retournering conform artikel 9 van onze voorwaarden.

Artikel 11. Bestellingen/communicatie

Voor misverstaan, vertragingen of het niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen de klant en BabyTas.nl, dan wel tussen BabyTas.nl en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen de klant en BabyTas.nl, is BabyTas.nl niet aansprakelijk, tenzij en voor zover sprake mocht zijn van opzet of bewuste roekeloosheid van BabyTas.nl.

Artikel 12. Overmacht

BabyTas.nl heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van de bestelling van een klant op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, zulks door dit schriftelijk aan de klant mee te delen en zulks zonder
dat BabyTas.nl gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

Artikel 13. Toepasselijk recht en bevoegde rechter

13.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop dezevoorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.
13.2 Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over onze producten of diensten. Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op per e-mail via:
info@babytas.nl of telefonisch op nummer 0229-755999. Uiterlijk binnen 30 dagen zullen wij op uw klacht reageren. Komen we er samen niet uit, dan kunt u – tegen betaling van € 25,00 klachtgeld – uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag, telefoonnummer: 070-3105310. Deze onafhankelijke commissie doet een uitspraak over het geschil. De uitspraak van de commissie is bindend. Wordt u (gedeeltelijk) in het gelijk gesteld, dan wordt het klachtgeld (gedeeltelijk) aan u terugbetaald.
13.3 Geschillen tussen partijen kunnen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.
13.4 Indien bij een gerechtelijke uitspraak een of meer artikelen van deze voorwaarden ongeldig worden verklaard:
• zullen overige bepalingen van deze algemene voorwaarden volledig van kracht blijven
• zullen BabyTas.nl en opdrachtgever in overleg treden teneinde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige, dan wel vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij zoveel mogelijk het doel en de strekking van de nietige, dan wel vernietigde bepalingen in acht worden genomen.

Vragen, klachten en opmerkingen
Mocht u na het lezen van deze voorwaarden vragen, klachten of opmerkingen hebben over deze voorwaarden, neem dan gerust schriftelijk, telefonisch of per e-mail contact op met onze klantenservice.

BabyTas.nl
info@babytas.nl
Tel: 0610407232
KvK – nummer 58582428